martes, 19 de junio de 2007

Valoració dels resultats de CiU a les eleccions Municipals a Altafulla


Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra confiança. Els 237 vots que la candidatura de Convergència i Unió ha tret en aquestes eleccions ens deixen on estàvem, amb un sol regidor i menys vots.

Amb els resultats a la mà considerem que tot i que no són el que estàvem buscant no són tampoc del tot decebedors. Buscàvem el segon regidor, però amb tantes llistes era molt car i no ho hem assolit, érem quarta força i ara som la cinquena, però a tant sols 3 vots de la tercera.
Tanmateix tenim una legislatura per endavant per treballar i recuperar la confiança dels vilatans que no ens han votat i d'aquells que fins i tot no han anat a votar, que per desgràcia són els principals guanyadors d'aquestes eleccions

.Tenim un doble objectiu:
· El primer d’ells és treballar per tal que el 35,55% dels altafullencs que no van anar a votar tornin a confiar en els seus representants i en el sistema. Altafulla ha doblat l’abstenció en poc menys de 10 anys per la qual cosa cal canviar no només les polítiques que es desenvolupen sinó també com es desenvolupen, que molts cops és el que el ciutadà percep.

· El segon, aquest de caire propi i exclusiu a la nostra força, que és aconseguir que els votants que en les darreres eleccions autonòmiques varen atorgar la seva confiança a CiU (509 electors) ho facin també en les municipals i per això treballaren des de l’Ajuntament, des dels patronats, des de la societat altafullenca per tal que tornin a confiar amb nosaltres.

No hay comentarios: