miércoles, 30 de mayo de 2007

MOLTES GRÀCIES A TOT I A TOTES

Benvolguts/des Convilatans/nes
Moltes gràcies a totes i a totes per la vostra confiança. Els 237 vots que la candidatura de Convergència i Unió ha tret en aquestes eleccions ens deixen on estavem, amb un sol regidor. Amb els resultats a la mà considerem que tot i que no són el que estavem buscant no són tampoc del tot decebedors. Buscavem el segon regidor, però amb tantes llistes era molt car i no ho hem assolit, erem quarta força i ara som la cinquena, tanmateix tenim una legislatura per endavant per treballar i recuperar la confiança dels vilatans que no ens han votat i d'aquells que fins i tot no han anat a votar, que per desgràcia són els principals guanyadors d'aquestes eleccions.
Des d'aquí vull donar una gran abraçada a la que fins el dia 15 de juny serà la regidora de CiU a l'Ajuntament d'Altafulla i de la que prendre el relleu com a regidor. Espero estar a l'alçada de la gran feina que ella ha desenvolupat en aquests darrers quatre anys.
Felicitar, per últim a la candidatura d'Alternativa Baix Gaià per la seva victòria, i encoratjar al seu cap de llista Francesc Farré per tal que administri la victòria amb coherència i sabiduria per bé de tots. Crec que amb ell podrem fer arribar la veu dels votans de CiU amb més facilitat que amb l'alcalde que teníem fins ara.
A partir del dia 16 de juny(suposo que serà aquesta data) estaré al vostre servei per tot allò que volgueu fer arribar a l'Ajuntament.
Tanco amb aquesta entrada el blog que ens ha acompanyat aquesta campanya, estem treballant per obrir una pàgina web de CiU a Altafulla des de la qual pretenem informar-vos del nostre treball a l'Ajuntament i oferir-vos tota aquella informació que ens sigui possible donar-vos.
Una cordial salutació.
JOAN ALBERT SPUCH

No hay comentarios: