jueves, 17 de mayo de 2007

ARTICLE PUBLICAT A LA "PLAÇA DEL POU" AQUEST MES DE MAIG PER OLGA ARNAU

MOLTES GRÀCIES …

Aquest és el darrer article d’aquesta legislatura. Sí, ja sé que darrerament no he escrit gaire i alguns de vosaltres m’ho heu fet saber. Gràcies. És important saber que hi ha persones que troben a faltar els escrits de CiU.
Han estat quatre anys intensos: assistència a comissions, patronats, reunions, als plens... molt intensos i també molt profitosos.
De tot he après coses.
Però sobre tot, el fet de viure dia a dia la vida política d’Altafulla m’ha fet veure que hi ha coses que no s’han de fer mai: fets i actes que un equip de govern no es pot permetre.

· No es pot parlar de transparència i ...aquesta no aparèixer per cap banda.
· No es poden aixecar els carrers (dues i tres vegades) i ...seguir tenint les faroles al mateix lloc, impedint que passin vianants i cotxets.
· No es pot parlar de dotar d’un centre Social a Brises del Mar i un altre al barri Marítim i... deixar passar vuit anys sense fer-ho.
· Crear zones verdes i... no fer-hi el manteniment.
· Posar contenidor soterrats ... i tenir-hi més brossa fora que dins.
· Facilitar el pagament fraccionat dels impostos i fomentar els beneficis fiscals a determinades famílies... i no comunicar-ho, ni tant sols a la pàgina web municipal.
· Lluitar per tenir el Llegat Martí i Franquès i... tenir-lo tancat i ple de pols a les golfes de l’Ajuntament.
· Gastar-se molts diners en un poliesportiu i... tenir-lo sense parets i amb els equipament destrossats al mig del camp.
· Voler potenciar la “Línia Directa amb... l’Alcalde i els Regidors”, i ..... només utilitzar-la el primer. (Els regidors de l’oposició no hem anat mai a cap programa de ràdio per parlar del dia a d’Altafulla).
· Parlar d’un urbanisme sostenible i ... no pensar que també s’han de crear serveis per a les noves edificacions.
· Omplir-se la boca dient que el primer és Altafulla i... consentir un augment del 28% de l’IBI, tenint en compte la gran quantitat d’errades que s’han fet des de l’oficina del cadastre.
· I sobre tot...utilitzar dos milions i mig d’euros (dels 3 milions que l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla va “deixar” a l’Ajuntament, per arreglar qüestions referents a l’aigua) i... fer-los servir per a despeses generals.

Bé, cal dir-vos que molts de vosaltres, encara que no us ho sembli, heu col·laborat molt amb la vostra “crítica constructiva” i m’heu ajudat, dia a dia, a treballar per Altafulla. Espero que aquest treball, hagi estat profitós i hagi servit per alguna cosa. Moltes gràcies i espero que fins molt aviat.


OLGA ARNAU
GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Si pugeu a l'Ajuntament que fareu amb la revisió cadastral?, l'aplicareu?, la revisareu?.
Sereu prou valents per aturar-la encara que sigui pel proper exercici? o ja us estarà bé que l'Ajuntament tingui ingressos extres a costelles del vilatà?. Fins ara cap candidat ha dit res de tipus reduits, de revisions de valors, de paralització de l'execució... ens hem d'esperar el darrer dia al debat d'hisenda? o penseu dir abans alguna cosa

Anónimo dijo...

Que penseu fer a l'increment de l'IBI si pugeu a l'Ajuntament. Penseu revisar-lo o ja us està bé?

Anónimo dijo...

no més dos comentaris, 1. el llegat marti i fraquest no està ple de pols. Està restaurat, dessarrugat, i desparasitat. Està restaurat. Í fins i tot hi ha un joc de cd a la disposició dels futurs regidors , i dels passats també. Personalment si em sius quant i a on et portarè una cópia.

segona comentari ´dels tres milions de les aigues, no més cent mil varam anar a despessa corrents tots els altres no. I encara hi ha un romanent de 600.000
no afctat de lliure disposición per l´exercici 2007

nota. la pantalla no em va del tot bé. faig moltes faltes de mecanografia.

recolleixo el comentari que em fres fer . posa la data i l´hora.

salutacions

jmgt